CATALÀ

El BAR BUT neix per ser un local de barri i pel barri.

Apostem i seleccionem la matèria prima amb la que treballem. La nostra cuina gira entorn de la “baixa temperatura”.

Aquesta és una tècnica culinària per a la cocció dels productes de manera no agressiva. Amb aquesta tècnica aconseguim potenciar els aromes i sabors dels productes, així com una textura molt més suau en boca.

Per aconseguir-ho, els productes es van coent en llargs períodes de temps (des dels 20min. fins a les 14h., depenent del producte) i en temperatures des dels 60º fins als 85º, depenent del producte que es treballi i el resultat que es vulgui donar.

Esperem que gaudiu.

CASTELLÀ

El BAR BUT nace para ser una local de barrio y para el barrio.

Apostamos y seleccionamos la materia prima con la que trabajamos. Nuestra cocina gira entorno a la “baja temperatura”.

Esta es una técnica culinaria para cocer los productos de manera no agresiva. Con esta técnica conseguimos potenciar los aromas y sabores de los productos, así como una textura más suave en boca.

Para ello, los productos se cocinan en largos periodos de tiempo (desde los 20min. hasta las 14h., dependiendo del producto) y en temperaturas que van desde los 60º a los 85º, dependiendo del producto que trabajemos y el resultado que queramos dar.

Esperamos que disfruten.

ANGLÈS

BAR BUT is born to be a local neighbourhood and for the neighbourhood.

We bet and select the raw material with which we work. Our kitchen revolves around the "low temperature".

This is a culinary technique to cook the products in a non-aggressive way. With this technique we manage to enhance the aromas and flavours of the products, as well as a softer texture in the mouth.

For this, the products are cooked in long periods of time (from 20 minutes to 14 hours, depending on the product) and temperatures ranging from 60º to 85º, depending on the product we work and the result we want to give.

We hope you enjoy.